Parket

Vink Houten Vloeren verzorgt ook het dealerschap van meerdere parket soorten. Op deze pagina een overzicht van de verschillende leverbare merken.


Quick Step

U droomt van een prachtige vloer die snel en makkelijk zelf te plaatsen is? Laminaat waarvan alle panelen mooi in elkaar klikken, zonder lijm? Met een stijlvol en duurzaam resultaat. Die droom wordt werkelijkheid als u Quick Step® in huis haalt. Dankzij het originele en ongeëvenaarde gepatenteerde Uniclic® systeem legt u het perfecte laminaatparket waar jong en oud gegarandeerd jarenlang plezier aan beleven. Zelfs wanneer u ooit beslist om te verhuizen, want Quick Step® is eenvoudig demonteerbaar en herplaatsbaar.


Parky

Hoewel moderne technieken en machines hard hun best doen om de voordelen van hout in andere materialen na te bootsen, is tot op heden geen enkele vervanger in z'n opzet geslaagd. Beter is om die moderne technieken in te zetten om met echt hout te werken. Dat is wat een Par-ky fijnhoutparket doet. Een dun vloerpaneel van ongekende stevigheid en een fijne toplaag, beschemd door maar liefst zes vernislagen voor een enorme kras-weerstand, is het resultaat.


Nature Line

De natuur staat bekend om haar schoonheid en de perfecte harmonie en logica. De karakteristieke lijnen, unieke houtsoorten en patronen uit de natuur vindt u terug in de diverse lamelparketvloeren van Teka. Oftewel: met Teka haalt u het beste van de natuur in huis.


Livink Floor

De LIVINK-FLOOR® is een door Vink Houten Vloeren zelf ontwikkelde vloer. Dit systeem is werkelijk uniek te noemen. De basis van het systeem is een vochtwerende O.S.B. plaat van 15 mm dik, met daarop een massieve toplaag van 7 mm dik. De delen kunnen worden geleverd in een breedte van 18 & 21 centimeter. Deze unieke combinatie is geheel in evenwicht omdat de werking van het hout wordt opgeheven door de O.S.B. plaat. Dit maakt deze vloer uitermate geschikt voor "zwevend" leggen. In appartementen kan deze vloer zwevend op een 10 DB ondervloer gelegd worden zonder dat de vloer zal gaan werken. De vloeren kunnen van te voren worden afgewerkt met een door u bepaalde afwerking. Het grote voordeel hiervan is dat de vloer niet meer ter plaatse behandeld hoeft te worden en direct overloopbaar is. In een samenwerkingsverband wordt deze vloer in Belgie geproduceerd. Kijk voor meer info op www.livinkfloor.com